Köpvillkor

Köp


För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi bekräftar köpet genom orderbekräftelsen som automatiskt skickas till angiven e-postadress efter godkänd betalning. Vi polisanmäler alla bedrägerier. 

Vi lämnar inga garantier, inga byten och inga återköp.

Personuppgifter


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande bestämmelser i  Dataskyddsförordningen (DSF). När du registrerar dig som kund godkänner du att uppgifterna registreras och används av abde.se. Dina personuppgifter lagras i vårt kundregister och sparas i max 2 år. Vi garanterar att informationen inte lämnas ut till andra företag eller att den säljs vidare. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller be om att de ska tas bort. 

Pris


Samtliga priser är i SEK och exklusive moms (25%). Det pris som produkten har vid beställningsdatum är det som gäller. Priserna på produkterna är styckpriser om inget annat anges.

Betalningsvillkor

Faktura efter sedvanlig kreditprövning, betalas 20 dagar efter leverans. Om ej annat överenskommits. Ingen faktureringsavgift. Vid dröjsmål tas dröjsmålsränta samt lagstadgad kravavgift. För er och våran säkerhet behöver vi korrekt person eller organisationsnummer.

Felaktiga adressuppgifter


Vi ersätter inte bortkomna paket som beror på att felaktig eller ofullständig adress lämnats.

Orderbekräftelse/Följesedel


När vi mottagit din beställning får du en bekräftelse via e-post med information om din order. Kontrollera så att allt ser ut att stämma. Orderbekräftelsen är ditt kvitto och fungerar som garantibevis vid eventuell reklamation. Spara därför orderbekräftelsen för eventuella framtida kontakter med oss. I försändelsen med dina varor skickas sedan orderbekräftelsen med i form av en följesedel.

Leveransvillkor


Dina varor levereras normalt 1-4 arbetsdagar från det att beställningen är gjord. Vid speciella tillfällen såsom jul eller liknande kan leveranstiden i enstaka fall bli något längre eller om varan är tillfälligt slut.

Leveranssätt


Vi skickar beställningar via det billigaste alternativet.

Frakt


Fraktavgiften kan variera beroende på storlek på order. Notera att fraktavgiften inte är inkluderad i priset på varan, varorna som visas i webshopen räknas ut när du slutför din beställning. Fraktkostnaden tillkommer och kan variera. Skulle varan vara felaktig eller skadad när du mottagit det ber vi dig omgående kontakta oss. Vid reklamation ska följesedeln från köpet bifogas. Vill du annullera din order är detta möjligt så länge den inte är packad eller skickad ifrån oss. 

Force Majeure 


I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.